EROON UJOUDESTA

Tehokas metodi sosiaalisen itsevarmuuden ja itsetunnon lisäämiseen.

Jo yli 800 kappaletta myynyt sähköinen Eroon ujoudesta -kirja on toimiva itseopiskelukeino sosiaalisen suorituskyvyn nopeaan nostamiseen.

(Huom! Kyseessä sähköinen kirja)

Oletko epävarma sosiaalisissa tilanteissa?

Minä ainakin olin. Olin se porukan yksinäinen, vetäytyvä ja katseita väistelevä kaveri. Lähes jokainen sosiaalinen tilanne ahdisti. Aivan sama, oliko kyse esitelmästä koulussa, ystävien illanvietosta, treffeistä tai työpaikan palaverista. Kaikki oli vaikeaa ja epämiellyttävää.

Pääsin ujoudestani lopulta eroon, mutta se vaati vuosia kestävää, kovaa harjoittelua. Olin onnekas, sillä minulla oli tähän sekä aikaa, että voimavaroja. Tästä syntyi ajatus siitä, ettei ujoudesta eroon pääsemisen pitäisi olla näin vaikeaa!

Eroon ujoudesta -kirja on kehittelemäni ratkaisu tähän ongelmaan. Kirja on saanut paljon hyvää palautetta ja siitä on pidetty. Lue alta, mitä kirja pitää sisällään.

Valmis ohjelma ujouden vähentämiseen

Kirja sisältää valmiiksi rakennetun ohjelman, jota pitkin etenet juuri sinulle sopivaan tahtiin.

Ohjelma sopii kaiken tasoisille lukijoille ja jokainen harjoitus voidaan sovittaa juuri sinulle sopivaksi.

Ohjelma sisältää sekä tärkeää teoriaa, että tehokkaita käytännön harjoituksia.

Haluatko kokea vähemmän pelkoa ja ahdistusta?

Saatat tietää liiankin hyvin, mitä ujouden kanssa eläminen on:

• Se on jatkuvaa huolta tulevista tilanteista: "Mitenköhän minä oikein pärjään siellä?"
  • Se on haluttomuutta hakeutua sosiaalisiin tilanteisiin: ”Olisi niin paljon helpompaa vain jäädä kotiin”.
  • Se on haluttomuutta olla esillä ja itsensä rajoittamista: ”Jos menen jonnekkin, en ainakaan avaa suutani.”
  • Se on vuosien myötä lisääntyvää yksinäisyyttä: ”Olisipa minulla joku seuranani. Olisipa ystäviä. Olisipa kumppani.”
  • Se on vaikeuksia rajojen asettamisessa: ”Kunpa vaan uskaltaisin pitää paremmin puoliani!"

Jos tunnistit itsesi, Eroon ujoudesta -kirja on sinua varten.

★★★★★

100% Tyytyväisyystakuu

Kuten kaikki tuotteeni, on Eroon ujoudesta -kirjakin täysin riskitön ostos. Jos kirja ei miellytä, palautan rahat turhia kyselemättä.

Mitä ujoudesta vapautuminen antoi itselleni?

• Huolista vapaa elämä: Koen stressiä paljon entistä harvemmin.
  • Ei yksinäisyyttä: Sain paljon hyviä ystäviä, kumppanin ja perheen.
  • Rento itseilmaisu: Uskallan puhua ja koen puhumisen mukavana.
  • Esiintyjän karisma: Esiinnyn työkseni enkä jännitä lavalla olemista.
  • Terveet rajat: Osaan asettaa rajoja ja muut kohtelevat minua hyvin.

Näin lukijat ovat kokeneet kirjan

Helena, 29

Liiketalouden maisteriopiskelija

"Koin kirjan todella kannustavaksi! Konkreettiset harjoitukset ja esimerkit auttoivat soveltamaan oppeja omaan elämääni sekä ymmärtämään omat mahdollisuuteni kehittyä itsevarmemmaksi. Tehtävät etenevät rauhallista tahtia ja aloitustaso on varsin matala, jolloin alkujaan hyvinkin ujo pysyy kyllä mukanaElävän ja paikoittain jopa hauskan kirjoitustyylinsä ansiosta kirja on mukaansatempaava ja kannustaa käytännön harjoitteluun."

Marika, 47

Seksuaaliterapeutti, tietokirjailija

"Tätä kirjaa voisi kutsua elämäntaito-oppaaksi tai rohkeuden tietokirjaksi, mutta se on myös mielenkiintoinen tunnetaitojen sparrauskirja. Innostunut ote tuo kirjaan vakuuttavuutta, tekstistä huokuu vahvasti, että tämän kirjan anti on luotu oman elämänkokemuksen kautta. Sillä on hyvät mahdollisuudet vähentää yksinäisyyttä keskuudessamme!”

Etene tasaisen tehokkaasti kohti itsevarmaa elämää: Hyviä tuloksia joka kuukausi!

Mihin Eroon ujoudesta -metodin teho perustuu?

Tutkimusten mukaan itsevarmuus voi parantaa elämää usealla tasolla:

• Riittävästi ihmissuhteita: Itsevarman toiminnan avulla saat juuri sinulle sopivan määrän ystäviä ja kavereita.
  • Laadukkaammat ihmissuhteet: Itsevarmuus parantaa viestintää ja suojaa riidoilta ja väärinymmärryksiltä.
  • Hyvä parisuhde, mukava ura: Ilmaisukykyinen, itsevarma henkilö loistaa niin treffeillä kuin työelämässä.
  • Sosiaalisuus on nautinto: Itsevarmuus ei vain auta selviämään sosiaalisista tilanteista, vaan tekee niistä myös nautinnollisia.

Lisää lukijoiden kokemuksia

Vladimir, 29

Hammaslääkäriopiskelija, tiedevaikuttaja

"Tärkeimmät onnistumiseni ihmissuhteissa perustuvat ah-niin-pienille asioille kuten ’uusien asioiden tekeminen’, ’luottamus’, ’omana itsenään oleminen’ ja ’rohkea keskustelu’. Jevgenille suuri kiitos, että on kirjassaan käsitellyt näitä teemoja ansiokkaasti ja vieläpä innostavalla, helppolukuisella otteella."

Nimetön, 35

(Henkilö haluaa pysyä anonyyminä)

"Luettuani kirjasi olen saanut lukemattoman määrän lisää uskallusta, varmuutta ja rohkeutta. Kirja piti otteessaan ja loi uskoa onnistumiseen. Tuntui kun joku olisi läsnä tilanteissa, joissa ennen menin lukkoon ja häpesin jälkeenpäin omaa käyttäytymistä. Nyt kirjasta luetuilla ohjeilla harjoittelu tuntui kerta kerran jälkeen helpommalta. Voin suorastaan sanoa, että oma elämälaatuni on parantunut ja olen oivaltanut monia asioita itsestäni, käyttäymisestäni, ajattelustani.”

Eroon ujoudesta -kirja tarjoaa sinulle seuraavat hyödyt:

Nämä hyödyt saat alle kuukauden salijäsenyyden
hinnalla ja hyödyt niistä koko loppuelämäsi ajan.

Aloita ujoudesta vapautuminen tästä!

Eroon ujoudesta -kirja tarjoaa sinulle seuraavat hyödyt:

Mikko, 29

Kasvatustieteiden opiskelija, muusikko

"Olin ennen jumissa sosiaalisten tilanteiden suhteen. En monesti tiennyt miten olla ja mitä sanoa. Olin kyllästynyt ja halusin muutosta. Kun aloin perehtymään aiheeseen ja kokeilemaan uusia asioita, elämänlaatuni parani huomattavasti. Myös Eroon ujoudesta -kirja on ollut apuna tällä matkalla ja näkisin, että kirja on todella hyvä lähtöpiste itsensä kehittämiselle. Kunpa olisin saanut kirjan käsiini jo 15, eikä 25-vuotiaana!"

★★★★★

100% Tyytyväisyystakuu