Eroon ujoudesta

Tehokas metodi sosiaalisen itsevarmuuden ja itsetunnon lisäämiseen.

Jo yli 900 kappaletta myynyt sähköinen Eroon ujoudesta -kirja on toimiva itseopiskelukeino sosiaalisen suorituskyvyn nopeaan nostamiseen.

Eroon ujoudesta kirja
jevgeni särki sosiaalinen itsevarmuus

Jevgeni Särki

Psykologian kandidaatti,
Sosiaalisen itsevarmuuden kouluttaja

Oletko epävarma sosiaalisissa tilanteissa?

Minä ainakin olin. Olin se porukan yksinäinen, vetäytyvä ja katseita väistelevä kaveri.

Lähes jokainen sosiaalinen tilanne ahdisti minua. Aivan sama, oliko kyse esitelmästä koulussa, ystävien illanvietosta, treffeistä tai työpaikan palaverista. Kaikki oli vaikeaa ja epämiellyttävää.

Pääsin ujoudestani lopulta eroon, mutta se vaati vuosia kestävää, kovaa harjoittelua. Olin onnekas, sillä minulla oli tähän sekä aikaa, että voimavaroja. Tästä syntyi ajatus, ettei ujoudesta eroon pääsemisen pitäisi olla näin vaikeaa!

Eroon ujoudesta -kirja on kehittelemäni ratkaisu tähän ongelmaan. Kirja on saanut paljon hyvää palautetta ja siitä on pidetty. Lue alta, mitä kirja pitää sisällään.

Valmis ohjelma, jolla vähennät ujoutta

Kirja sisältää valmiiksi rakennetun ohjelman, jota pitkin etenet juuri sinulle sopivaan tahtiin.

Ohjelma sopii kaiken tasoisille lukijoille ja jokainen harjoitus voidaan sovittaa juuri sinulle sopivaksi.

Ohjelma sisältää sekä tärkeää teoriaa, että tehokkaita käytännön harjoituksia.

Kirja on sinulle, jos elämässäsi on seuraavia asioita...

Jos tunnistit itsesi, Eroon ujoudesta -kirja on sinua varten.

5/5

100% tyytyväisyystakuu

Myymme vain hyviä tuotteita ja siksi kaikilla tuotteillamme on 100% tyytyväisyystakuu.
Jos et ole tyytyväinen kirjaan, saat rahasi takaisin ilman turhia kysymyksiä.

Näin hyödyin ujoudesta vapautumisesta käytännössä

eroon ujoudesta kirja esimerkki

Tätä mieltä lukijat ovat olleet kirjasta

Helena, 29
Helena, 29Liiketalouden maisteriopiskelija
Read More
"Koin kirjan todella kannustavaksi! Konkreettiset harjoitukset ja esimerkit auttoivat soveltamaan oppeja omaan elämääni sekä ymmärtämään omat mahdollisuuteni kehittyä itsevarmemmaksi. Tehtävät etenevät rauhallista tahtia ja aloitustaso on varsin matala, jolloin alkujaan hyvinkin ujo pysyy kyllä mukana. Elävän ja paikoittain jopa hauskan kirjoitustyylinsä ansiosta kirja on mukaansatempaava ja kannustaa käytännön harjoitteluun."
Marika, 47
Marika, 47Seksuaaliterapeutti, tietokirjailija
Read More
"Tätä kirjaa voisi kutsua elämäntaito-oppaaksi tai rohkeuden tietokirjaksi, mutta se on myös mielenkiintoinen tunnetaitojen sparrauskirja. Innostunut ote tuo kirjaan vakuuttavuutta, tekstistä huokuu vahvasti, että tämän kirjan anti on luotu oman elämänkokemuksen kautta. Sillä on hyvät mahdollisuudet vähentää yksinäisyyttä keskuudessamme!”

Etene tasaisen tehokkaasti kohti itsevarmaa elämää: Hyviä tuloksia joka kuukausi!

Eroon ujoudesta -metodin teho perustuu seuraaviin asioihin:

Yksilöllinen lähestyminen sekä rajojen kunnioittaminen

Jokaisen lähtökohdat sosiaalisen itsevarmuuden kehittämiseen ovat yksilölliset. Tämä huomioidaan kirjan tehtävissä, jotka ovat helpotettavissa tai vaikeutettavissa omaa tasoa vastaaviksi.

Selkeät ja kattavat perustelut helpottavat oppimista

Saat aina selkeät ohjeet sekä kattavat perustelut kaikelle toiminnalle. Asiat tehdään järjestelmällisesti ja kädestä pitäen.

Tehokas yhdistelmä tiedettä ja käytännön kokemusta

Kirja yhdistelee tutkittua ja kokemusperusteista tietoa. Teoria tarjoaa kehyksen toiminnalle, oikean elämän kokemukseen pohjautuvat esimerkit taas tekevät tekstistä konkreettista ja ymmärrettävää.

Vladimir, 29
Vladimir, 29Hammaslääkäriopiskelija, tiedevaikuttaja
Read More
"Tärkeimmät onnistumiseni ihmissuhteissa perustuvat ah-niin-pienille asioille kuten ’uusien asioiden tekeminen’, ’luottamus’, ’omana itsenään oleminen’ ja ’rohkea keskustelu’. Jevgenille suuri kiitos, että on kirjassaan käsitellyt näitä teemoja ansiokkaasti ja vieläpä innostavalla, helppolukuisella otteella."
Nimetön, 35
Nimetön, 35(Henkilö haluaa pysyä anonyyminä)
Read More
"Luettuani kirjasi olen saanut lukemattoman määrän lisää uskallusta, varmuutta ja rohkeutta. Kirja piti otteessaan ja loi uskoa onnistumiseen. Tuntui kun joku olisi läsnä tilanteissa, joissa ennen menin lukkoon ja häpesin jälkeenpäin omaa käyttäytymistä. Nyt kirjasta luetuilla ohjeilla harjoittelu tuntui kerta kerran jälkeen helpommalta. Voin suorastaan sanoa, että oma elämälaatuni on parantunut ja olen oivaltanut monia asioita itsestäni, käyttäymisestäni, ajattelustani.”

Tutkimusten mukaan itsevarmuus voi parantaa elämää usealla tasolla:

Kirjaan tarttumalla saat seuraavat hyödyt

Merkittävää ajansäästöä

Helpompi tie itsevarmuuteen

Nämä hyödyt saat alle kuukauden salijäsenyyden hinnalla ja hyödyt niistä koko loppuelämäsi ajan!

Mikko, 30
Mikko, 30Kasvatustieteiden opiskelija, muusikko
Read More
"Olin ennen jumissa sosiaalisten tilanteiden suhteen. En monesti tiennyt miten olla ja mitä sanoa. Olin kyllästynyt ja halusin muutosta. Kun aloin perehtymään aiheeseen ja kokeilemaan uusia asioita, elämänlaatuni parani huomattavasti. Myös Eroon ujoudesta -kirja on ollut apuna tällä matkalla ja näkisin, että kirja on todella hyvä lähtöpiste itsensä kehittämiselle. Kunpa olisin saanut kirjan käsiini jo 15, eikä 25-vuotiaana!"