Yksilöity esiintymisvalmennus & esiintymisterapia

Onko edessäsi julkista esiintymistä vaativa tilanne? Oletko ehkä lupautunut pitämään puheen ystävän häissä tai lapsesi valmistujaisissa, mutta tuleva tilanne jännittää kovasti?

Vai onko tilanteesi ehkä se, että joudut toistuvasti puhumaan esimerkiksi työpaikkasi palavereissä, mutta esiintyminen ei tunnu mukavalta?

Ei hätää. Esiintymisvalmennuksessamme tunnistamme syyt jännittämisen taustalta ja etsimme niihin ratkaisut pehmeästi ja inhimillisesti.

Esimerkkejä valmennuksen aiheista

Esiintymisterapiassamme nousevat toistuvasti esiin esimerkiksi seuraavat aiheet:

Etsimme yhdessä ratkaisut näihin ja vastaaviin haasteisiin. Voimme myös suunnitella ja harjoitella yhdessä puheita.

Lähestymme esiintymisjännitystä inhimillisestä näkökulmasta. Tarkoitus ei ole opetella super-suorituskykyiseksi esiintyjäksi, vaan oppia tulemaan paremmin toimeen haastavissa ja jännittävissä tilanteissa, itseämme ja rajojamme kunnioittaen.

Tyytyväisyystakuu

Onnistumisesi on meille tärkeää. Tarjoamme  siksi palvelullemme 100 % tyytyväisyystakuun. Toki toivomme myös sinulta tosissaan olevaa otetta ja sitoutumista lopputulokseen.

Ole rohkeasti yhteydessä, kerro tilanteestasi ja toiveistasi ja katsotaan, miten haasteesi saadaan ratkeamaan!

Hinta: Hinnoittelemme palvelumme istuntoperusteisesti, eli muistakin psykologi- ja terapiapalveluista tutulla kaavalla. Perushinta 75 € / tapaaminen. Tapaamiset onnistuvat kasvokkain (pääkaupunkiseutu), puhelimen/skypen sekä sähköpostin välityksellä.