Liitä esittelyysi toimintakehotus

Seuraavaksi kerromme pienestä, mutta sitäkin tärkeämmästä yksityiskohdasta, joka vaikuttaa deittiprofiilisi saamien yhteydenottojen määrään. Asia voi vaikuttaa mitättömän pieneltä, mutta on oikeasti hyvin tärkeä.

Kyse on esittelytekstin loppuun liitettävästä pienestä tekstinpätkästä, jota kutsumme toimintakehotukseksi. Kyseinen tekniikka on tuttu markkinoinnin parissa työskenteleville, mutta se on tehokas myös nettideittikontekstissa.

Tutkimuksissa on havaittu, että toinen ihminen suorittaa halutun toiminnon merkittävästi todennäköisemmin, kun häntä siihen suoraan ja avoimesti kehotetaan. Tästä syystä esimerkiksi mainosten perässä lukee usein ”Osta nyt!” tai ”Lue täältä lisää!”.

Moni kokee epämiellyttävänä ajatuksen siitä, että näin läpinäkyvät keinot voisivat oikeasti vaikuttaa meihin. Todisteet asian puolesta ovat kuitenkin painavia. Siksi tätä keinoa voi halutessaan käyttää myös oman deittiprofiilinsa vahvistamiseen. Liittämällä esittelytekstin loppuun lyhyen toimintakehotuksen voimme parantaa todennäköisyyttä, että profiilimme saa yhteydenottoja.

Se, haluaako tällaisia markkinoinnista ja myynnistä tuttuja keinoja käyttää omassa deittiprofiilissaan, on jokaisen itsensä päätettävissä. Meidän tehtävämme on ainoastaan tuoda esiin, että kyseiset keinot toimivat. Tämä ei siten ole kannanotto sen puolesta, että jokaisen täytyisi näitä keinoja käyttää.

Tässä vielä esimerkkejä toimintakehotukseen päättyvistä esittelyteksteistä:

Esimerkki #1: Jaana, 29 vuotta

Moikkelis! Tässä tällainen pari vuotta sitten terveydenhoitajaksi valmistunut typykkä, jolla on kiva elämä, mutta parisuhde puuttuu. Tykkään ihan tavallisista asioista: yhteisistä iltakävelyistä, telkkarin katsomisesta, lukemisesta… Mut varokaa, aamuisin oon aika mörrimöykky kunnes saan pari kuppia kahvia ;D! Olisi kivaa jakaa arki jonkun samanmielisen kanssa eli laita viestiä jos tunnistit itsesi!

Esimerkki #2: Joonas, 47 vuotta

Moi! Olen työssäkäyvä, mukava, lapsi- ja eläinrakas mies Tampereelta. Urheilu, musiikin soittaminen ja ruoanlaitto ovat sydäntä lähellä (vaikka missään näissä en olekaan kovin hyvä, haha). Olisi kiva löytää pitkäaikainen parisuhde, jossa jakaa elämän ilot ja murheet. Ei haittaa, vaikka sinulla olisi lapsia jo edellisestä liitosta, sillä minullakin on kaksi (käyvät luonani vuoroviikoin). Eli jos tällainen vähän elämän kolhima, mutta hyvä mies kiinnostaa, niin olethan yhteydessä :).

Esimerkki #3: Marita, 64 vuotta

Paljon on koettu, mutta paljon on vielä kokematta. Tuletko tutkimusmatkalle kanssani? Tykkään käydä ulkomailla, hiljentyä illalla kynttilän valossa ikkunan ääreen, seurata vuodenaikoja… Ja paljon muuta! Olen pieni energiapakkaus, jossa menoa ja meininkiä  riittää.

Aktiviteettien suhteen olen aika kaikkiruokainen, mutta tykkään, että minut yllätetään. Yhtenä päivänä saatan löytää itseni museosta, toisena päivänä taas laiturin päästä pohdiskelemassa elämää. Ja voihan sieltä uimaankin hypätä, kunhan seura on sopivaa, heh! Laita viestiä, jos tunnistit minussa hengenheimolaisen, katsotaan mihin polkumme mahdollisesti vie :)!

Seuraava sisältö:

Seuraavaksi perehdymme hyvän ja toimivan profiilikuvan valitsemiseen.