Iskevä profiili ja profiilin tärkein tavoite

Tervetuloa kurssin ensimmäiseen osioon! Tämä osio käsittelee nettideittiprofiilin luomista sekä sitä, millainen profiili toimii hyvin.

Deittiprofiili toimii käyntikorttinasi ja vaikuttaa ylivoimaisesti eniten siihen, kiinnostutaanko sinusta. Tieteelliset tutkimukset ovat näyttäneet seuraavaa:

Elävässä maailmassa, eli Internetin ulkopuolella, me ihmiset kiinnostumme tai emme kiinnostu toisesta ihmisestä yleensä jo ennen, kuin olemme edes ehtineet keskustella hänen kanssaan! Keskustelemisen sijaan ensikiinnostus rakentuu ulkonäön, eleiden ja olemuksen ympärille.

Jos toisen ihmisen ulkonäkö, eleet ja olemus miellyttävät, saatamme kiinnostua hänestä. Jos ne eivät miellytä, kiinnostusta ei yleensä synny.

Hyvä profiili herättää ainakin alustavaa kiinnostusta toisessa osapuolessa. Profiilin tärkein ja ainoa tavoite onkin auttaa meitä saamaan yhteydenottoja toisilta deittailijoilta.

DEITTIPROFIILIN ETU, JOKA KANNATTAA HYÖDYNTÄÄ

Deittiprofiili tarjoaa meille edun, joka kannattaa hyödyntää. Tämä etu on mahdollisuus lisätä profiiliin tekstiä, jossa esittelemme itsemme. Profiili, jossa on hyvä esittelyteksti, ei ole riippuvainen vain deittailijan ulkonäöstä, vaan hän voi tehdä ulkonäön sijaan vaikutuksen myös esittelytekstinsä avulla.

On tärkeää, että esittelytekstimme saa meidät vaikuttamaan kiinnostavilta ja tutustumisen arvoisilta henkilöiltä. Esittelytekstin avulla pääsemme tekemään toiseen ihmisen ainakin alustavan vaikutuksen. Tekstiin kannattaa siksi ihan oikeasti panostaa!

Korostamme tätä siksi, että yllättävän moni deittailija antaa tämän tilaisuuden mennä hukkaan. He eivät osaa, jaksa tai ehdi kirjoittaa profiiliinsa kunnollista esittelytekstiä. Tämä on ongelma, sillä jos esittelyteksti puuttuu, muut tekevät arvion meistä pelkän profiilikuvamme perusteella.

Tämä taas ei ole kaikissa tapauksissa etujemme mukaista, sillä pelkän kuvan avulla emme pysty vaikuttamaan siihen, millaiset ihmiset ottavat meihin yhteyttä. Sen sijaan hyvin mietityn esittelytekstin avulla pystymme saamaan yhteydenottoja juuri sellaisilta ihmisiltä, joita haluamme tavata!

Siksi seuraavassa osiossa perehdymme tarkemmin magneettisen esittelytekstin kirjoittamiseen. Tutustumme muun muuassa siihen, mikä tekee tekstistä hyvän ja mikä taas totaalisesti pilaa mahdollisuutemme yhteydenottojen saamiseen.

(Huom! Kaikki esimerkkiprofiilit, joita tulemme seuraavissa luvuissa näyttämään, ovat meidän kirjoittamiamme, mutta oikeisiin lähteisiin perustuvia). Emme siis suoraan kommentoi oikeiden ihmisten luomia profiileja.)

Seuraava sisältö:

Seuraavaksi perehdymme siihin, kuinka tehdä esittelytekstistämme vetovoimaisempi.