Näin pidät keskustelun mielenkiintoisena ja vältät tutustumisen pilaavat virheet

Hyvä keskustelu on joukkuepeliä!

Kun keskustelu uuden ihmisen kanssa on päässyt vauhtiin, kohtaamme seuraavan haasteen. Kuinka pitää keskustelu tarpeeksi mielenkiintoisena?

Kysymys on tärkeä, sillä jos kanssamme keskusteleminen tuntuu toisen osapuolen mielestä tylsältä, ei hän kauaa viitsi jatkaa keskustelua. Tällöin emme todennäköisesti pääse treffeille asti.

On tärkeää huomata, että keskustelun tekeminen mielenkiintoiseksi on molempien osapuolten vastuulla. Asia ei mene niin, että me itse huolehdimme vain omasta osuudestamme ja toinen osapuoli huolehtii vain omasta osuudestaan.

Hyvä ja viihdyttävä keskustelu on joukkuepeliä. Se on yhteinen suoritus. Oman suorituksemme lisäksi meidän tulee huolehtia osaltamme myös siitä, että toinen osapuoli pääsee loistamaan parhaalla mahdollisella tavalla. Tehtävämme on tehdä myös toisen osapuolen osallistumisesta keskusteluun mahdollisimman helppoa ja mukavaa.

Kun keskustelu on toimivaa yhteispeliä, nousee todennäköisyys siihen, että sen osapuolet tykästyvät toisiinsa. Silloin on todennäköisempää, että he haluavat lähteä treffeille myös oikean elämän puolella.

Seuraavissa sisällöissä perehdymmekin siihen, kuinka tehdä keskustelusta mielenkiintoista sekä välttää yleisimmät tämän vaiheen virheet.

Seuraava sisältö:

Nettideittailessa olemme yleensä etsimässä itsellemme tulevaa elämänkumppania. On kuitenkin yleistä, että emme puhu uusille tuttavuuksille siten, kuin tulevalle elämänkumppanille puhuminen edellyttäisi.