Vaihtoehto oikean elämän tapaamiselle

Joissain tilanteissa deittailijat ovat kyllä kiinnostuneita toisistaan, mutta jompikumpi (tai kumpikin) kokee, että ei ole vielä valmis siirtämään deittailua elävän elämän puolelle. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että netissä tapahtuvaa, tekstipohjaista chättäilyä pitäisi jatkaa loputtomiin. Vaihtoehtojakin löytyy.

Yksi niistä on tietenkin puhelin. Puhelimessa kuulee toisen ääneen ja tutustuminen voi olla siksi mielekkäämpää kuin pelkkä tekstipohjainen chättäily.

Jos puhelimessa puhuminen ei ole teidän juttunne, mutta haluaisitte kuitenkin kuulla toistenne äänen, voitte lähettää myös ääniviestejä. Suositut sovellukset kuten Whatsapp ja Telegram mahdollistavat ääniviestien lähettämisen. Näin pääsette keskustelemaan toistenne kanssa omalla äänellänne, mutta ilman puhelinkeskustelun reaaliaikaisuutta. Tämä tapa sopii erityisesti ihmisille, jotka haluavat pohtia omia sanomisiaan rauhassa.

Kolmas vaihtoehto on videopuhelu. Silloin kuulette toistenne äänen ja myöskin näette toisenne.

Kaikkien näiden vaihtoehtoisten kommunikaation muotojen tarkoitus on mahdollistaa tutustumisen syventäminen. Kun tutustuminen etenee, lisääntyy sen myötä  yleensä myös luottamus. Elävän elämän treffeille ehtii kyllä, kunhan kiinnostusta ja luottamusta vain on syntynyt tarpeeksi.

Seuraava sisältö:

Moni kokee treffien ehdottamisen vaikeaksi, koska ajattelee vääränlaisen tai väärään aikaan tulevan treffikutsun ”pelästyttävän” toisen osapuolen hiljaiseksi. Seuraavaksi tutustumme siihen, kuinka tämän voi välttää.