Kiitos ja tsemppiä deittailuun!

Suurkiitos kurssille osallistumisesta! Olemme kiitollisia, että valitsit käydä tämän kurssin. Toivomme, että olet kokenut sen hyödyllisenä. Jos sinulla on risuja tai ruusuja kurssiin liittyen tai haluat ehdottaa kurssille sisältöjä, joista olisit halunnut lukea enemmän, voit lähettää palautetta osoitteeseen jevgeni@rohkeuskoulu.fi. Toteutamme käyttäjien toiveita mielellämme ja lisäämme kurssiin uusia sisältöjä näiden toiveiden perusteella.

Kuten olemme kurssin aikana huomanneet, on nettideittailussa onnistuminen usein pikkutarkkaa ja rasittavaakin puuhaa. Siksi haluamme muistuttaa itsestään huolehtimisen tärkeydestä sekä armollisuudesta itseään kohtaan.

Viime vuosina psykologit ovat tunnistaneet aivan uuden ilmiön, nettideittiuupumuksen. Nettideittailu on paljastunut monille ihmisille niin kuluttavaksi toiminnaksi, että se saattaa pahimmillaan johtaa työuupumusta ja loppuunpalamista muistuttaviin oireisiin. Jos huomaat, että nettideittailu rasittaa sinua liiallisesti, kehotamme pitämään siitä sopivan pituisen tauon. Hyvinvointisi on tärkeää!

Parhaimmillaan nettideittailu on kuitenkin viihdyttävää ja antoisaa toimintaa, joka voi hyvässä tapauksessa johtaa elämämme tärkeimmän ihmissuhteen syntymiseen. Siksi toivotamme koko sydämestämme tsemppiä deittailuun. Toivottavasti koet sen myötä paljon hyviä hetkiä ja mieltähiveleviä onnistumisia!