Tervetuloa kurssille!

Hei ja tervetuloa ”Deittaile onnistuneesti: Psykologinen lähestymistapa parisuhteen löytämiseen” -verkkokurssille. Kiitos, että olet mukana!

KURSSIN HYÖDYT JA TAVOITTEET

Tämän verkkokurssin tarkoitus on auttaa sinua pärjäämään nettideittimaailmassa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kurssin avulla:

1. Vältät nettideittailijoiden yleisimmät virheet, jotka hidastavat ja vaikeuttavat parisuhteen löytymistä.

2. Säästät aikaasi ja voimavarojasi. Vähennät myös todennäköisyyttä uupua nettideittailun vuoksi!

3. Opit käymään viihdyttäviä ja mielenkiintoisia keskusteluja sekä toimimaan siten, että saat deittailusta enemmän iloa irti. Nettideittailun ei tarvitse olla raskas ja vakavamielinen suoritus, vaan tarkoitus on pystyä myös nauttimaan siitä!

KURSSIN LÄHTEET

Kurssi perustuu ajankohtaiseen sosiaalipsykologiseen tutkimustietoon, eli sen sisältö on tieteellisesti pätevää ja luotettavaa. Lähteet löytyvät kurssin viimeisestä osiosta.

Mutta ei hätää! Kurssin sisältö ei ole kuivaa. Sen sijaan se on täynnä selkeitä tosielämän esimerkkejä, jotka ammentavat oikeiden ihmisten kokemuksista. Esimerkit kuvaavat tilanteita, joita myös sinä saatat deittimaailmassa kohdata.

OTA KURSSILTA OPPIMASI ASIAT KÄYTTÖÖN

Moni ihminen nauttii opiskelusta, mutta ei koskaan ota oppimiansa asioita käyttöön omassa elämässään. Tätä virhettä ei kannata tehdä. Elämämme ei muutu vain kirjoja lukemalla, eikä verkkokursseja käymällä. Jotta voisimme onnistua, meidän täytyy ottaa oppimamme asiat käyttöön omassa arjessamme. Sovella siis rohkeasti tämän kurssin vinkkejä omaan deittailuusi ja nauti niiden tuloksista!

VÄLITÄMME SINUSTA JA ONNISTUMISESTASI

Tämä kurssi on kirjoitettu ytimekkääseen ja asialliseen sävyyn. Emme halua tehdä turhalla jaarittelulla kurssista liian pitkää ja vaikeaselkoista. Siksi ilmaisemme asiat lyhyesti ja suoraan. Tätä ei tule ottaa merkkinä siitä, että haluamme olla tylyjä tai pahantahtoisia. Sinä olet kurssin osallistujana meille tärkeä ja toivomme koko sydämestämme, että opit kurssilta asioita, jotka auttavat sinua onnistumaan. Olemme täällä sinua varten.

Siksi toivotamme sinulle paljon tsemppiä kurssin käymiseen sekä onnistumista myös deittailussa ja rakkauden löytämisessä!

Seuraava sisältö:

Seuraavassa osiossa perehdymme tehokkaan nettideittiprofiilin rakentamiseen.