Tehokkaasti itsevarmaksi -yksityisvalmennus

Onko elämässäsi jokin itsevarmuuteen tai itsetuntoon liittyvä ongelma, jonka haluaisit todella korjata?

Se onnistuu kyllä. Meillä on paljon kokemusta asiakkaittemme auttamisesta juuri tällä elämänalueella. Erikoisosaamistamme on muun muassa:

Kiinnitämme työssämme huomiota erityisesti seuraaviin tekijöihin:

Onko elämässäsi jokin itsevarmuuteen tai itsetuntoon liittyvä ongelma, jonka haluaisit todella korjata?

Se onnistuu kyllä. Meillä on paljon kokemusta asiakkaittemme auttamisesta juuri tällä elämänalueella. Erikoisosaamistamme on muun muassa:

  • Sosiaalinen itsevarmuus ja sen kehittäminen
  • Esiintyminen ja huomion keskipisteenä oleminen
  • Rajojen asettaminen ja puoliensa pitäminen (myös kiusaamistapaukset)
  • Omanarvontunnon ja itsetunnon ongelmat
  • Mustasukkaisuus ja epävarmuus parisuhteessa
  • Itsevarmuus romantiikassa ja seksuaalisuudessa
 

Kiinnitämme työssämme huomiota erityisesti seuraaviin tekijöihin:

  • Luottamus ja hyväntahtoisuus – Kanssamme on turvallista kohdata itsensä
  • Yksilöllisyys – Kohtaamme sinut yksilönä ja kuuntelemme sinua aidosti
  • Kunnioittava tehokkuus – Pyrimme auttamaan sinua eteenpäin mahdollisimman tehokkaasti, mutta kunniotamme kaikessa myös omia toiveitasi
 

Asiakkaan onnistuminen on meille aidosti tärkeää. Tarjoamme jopa 100 % tyytyväisyystakuun palveluillemme. Siksi toivomme myös asiakkailtamme tosissaan olevaa otetta ja sitoutumista valmennukseen. Teemme kaikkemme onnistumisesi eteen, mutta myös sinun on oltava täysillä mukana. (Ei hätää, valmennuksessa ei ylitetä yhtäkään mukavuusalueesi rajaa, ennen kuin olet itse aidosti siihen valmis.)

Tätä valmennukselta on odotettavissa: keskusteluja, oivalluksia, itseensä tutustumista ja valtavasti erilaisia harjoituksia ja kotitehtäviä.

Hinta: Hinnoittelemme palvelumme istuntoperusteisesti, eli muistakin psykologi- ja terapiapalveluista tutulla kaavalla. Perushinta 75 € / tapaaminen, mikä sisältää myös kotitehtävät & sähköpostituen tapaamisten välillä. Tapaamiset onnistuvat myös puhelimen/skypen välityksellä.

Mikäli olet halukas kuulemaan lisää valmennuksesta tai tiedät jo haluavasi mukaan, täytä allaoleva yhteydenottolomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Kiitos, tehdään tästä yhdessä elämäsi paras päätös!

Ota rohkeasti yhteyttä!


Näin asiakkaamme ovat kokeneet palvelumme

"Olin ollut epätavallisen pitkään todella alakuloinen ja synkkä, koin tarvitsevani jotain apua. Kuulin Jevgenistä, ja skeptisyydestäni huolimatta halusin tavata hänet. Sovittuna tapaamispäivänä olin masentuneempi kuin ikinä enkä todellakaan uskonut, että voisin piristyä mitenkään. Kului tunti, ja olin kuin eri ihminen. Jevgeni oli niin energinen ja innostava, hän sai minut näkemään asioita uusista näkökulmista. Hänen avullaan ymmärsin, miksi fiilikseni ovat mitä ovat ja miten niihin voi vaikuttaa. Hänellä oli myös todella kattavasti faktatietoa esimerkiksi aivojen toiminnasta. Tapaamisen jälkeen olen osannut käsitellä tunteitani paljon rationaalisemmin ja nähnyt asiat valoisampina. Voin suositella häntä vilpittömästi muillekin."

"Jevgeni auttoi minua käsittelemään tunne-elämän kriisiä parisuhteessani tapahtuneiden muutosten aikana. En uskaltanut ja halunnut kertoa parisuhteen ongelmista lähipiirilleni ennen kuin olin käsitellyt ongelmaa tarpeeksi ja saanut tehtyä pysyviä päätöksiä, joten käännyin Jevgenin puoleen. Jevgeni osasi nimetä ja käsitellä vahvoja tunnetilojani ja ohjata minua oikeaan suuntaan kohti normaalia itsehillintää ja -hallintaa, joka mahdollisti ongelman ytimen käsittelyn rationaalisesti ja objektiivisesti. Jevgeni antoi myös korvaamatonta ulkopuolisen näkökulmaa parisuhteen ongelmiini ja sen taustasyihin. Kriisi on ohi, voin hyvin ja olen iloinen, että Jevgeni kulki prosessin ajan rinnallani tukien ajatteluani, tunteiden kehittymistä ja päätöksiäni. Kiitos!"

"Kun aluksi käsittelin raiskatuksi tulemisestani jouhtuvia tunteita, toivoin Jevgenin napsauttavan sormiaan ja pyyhkivän pois kaikki negatiiviset emootioni. Sen sijaan hän ohjasi minua oikeaan suuntaan tarjoamalla tukea, neuvoja ja kannustamalla minua hyväksymään kaikki ajatukseni ja tuntemukseni ja olen hyvin kiitollinen hänen avustaan!"

Jos vielä epäilet, tässä muutamia hyviä syitä kokeilla tehovalmennusta: