Itsevarmuus: Eroon sosiaalisesta jännittämisestä -verkkokurssi

Häiritseekö sosiaalinen ahdistuneisuus ja jännittäminen elämääsi? Kyseessä on hyvin yleinen, mutta vaiettu vaiva. Jännittämistä ja ahdistuneisuutta voi saada kuitenkin vähennetyksi. Siitä ei tarvitse kärsiä koko loppuelämäänsä.

Tutustu verkkokurssiimme, jonka avulla voit saada otteen tästäkin haasteesta ja vapautua siitä loppuelämäksesi.

LUE LISÄÄ VERKKOKURSSISTA TÄÄLTÄ


Eroon Ujoudesta (sähköinen kirja)

TEHOKAS JÄRJESTELMÄ UJOUDESTA VAPAUTUMISEEN JA ITSEVARMUUDEN NOSTAMISEEN NYT YKSISSÄ KANSISSA:

Suosittu ja pidetty, jo 500+ kappaletta myynyt sähköinen Eroon Ujoudesta -kirja on toimiva itseopiskeluratkaisu sosiaalisen itsevarmuuden nopeaan nostamiseen.

KLIKKAA JA LUE LISÄÄ TÄSTÄ.

Kokemuksia Eroon Ujoudesta-kirjasta:

Tärkeimmät onnistumiseni ihmissuhteissa perustuvat ah-niin-pienille asioille kuten ’uusien asioiden tekeminen’, ’luottamus’, ’omana itsenään oleminen’ ja ’rohkea keskustelu’. Jevgenille suuri kiitos, että on kirjassaan käsitellyt näitä teemoja ansiokkaasti ja vieläpä innostavalla, helppolukuisella otteella.

Vladimir, 26
Vladimir, 26 Hammaslääketieteen opiskelija & terveystutkimusbloggaaja

Tätä kirjaa voisi kutsua elämäntaito-oppaaksi tai rohkeuden tietokirjaksi, mutta se on myös mielenkiintoinen tunnetaitojen sparrauskirja. Innostunut ote tuo kirjaan vakuuttavuutta, tekstistä huokuu vahvasti, että tämän kirjan anti on luotu oman elämänkokemuksen kautta. Sillä on hyvät mahdollisuudet vähentää yksinäisyyttä keskuudessamme!

Marika, 45
Marika, 45 Logoterapeutti & eroasiantuntija

Koin kirjan todella kannustavaksi! Konkreettiset harjoitukset sekä esimerkit auttoivat soveltamaan oppeja omaan elämääni sekä ymmärtämään omat mahdollisuuteni kehittyä rohkeammaksi sekä itsevarmemmaksi.

Tehtävät etenevät rauhallista tahtia ja aloitustaso on varsin matala, jolloin alkujaan hyvinkin ujo pysyy kyllä mukana. Kuitenkin kirjan lopusta, sekä liitteistä löytyy ideoita myös myöhempää harjoittelua varten.

Teoriaosuuksista, kuten tunnemekaniikan ymmärtämisestä, sekä eri tekniikoista rohkeuden lisäämiseksi uskon olevan hyötyä kaikille. Elävän ja paikoittain jopa hauskan kirjoitustyylinsä ansiosta kirja on mukaansatempaava ja kannustaa käytännön harjoitteluun sekä palaamaan pariinsa yhä uudelleen.

Helena, 25
Helena, 25 Kiinteistönvälittäjä & liiketalouden tradenomi

10 keinoa jännittämisen vähentämiseen

10 lukua Eroon ujoudesta -eKirjasta

Paljon tsemppiä ja mukavia lukuhetkiä! Meihin saa olla tarvittaessa yhteydessä myös sähköpostitse! (jevgeni@rohkeuskoulu.fi)

Jevgeni Särki
Jevgeni Särki Rohkeuskoulu, Päärohkaisija