Verkkokauppa

Eroon Ujoudesta (sähköinen kirja)

TEHOKAS JÄRJESTELMÄ UJOUDESTA VAPAUTUMISEEN JA ITSEVARMUUDEN NOSTAMISEEN NYT YKSISSÄ KANSISSA:

Suosittu ja pidetty, jo 700+ kappaletta myynyt sähköinen Eroon Ujoudesta -kirja on toimiva itseopiskeluratkaisu sosiaalisen itsevarmuuden nopeaan nostamiseen.

KLIKKAA JA LUE LISÄÄ TÄSTÄ.

Eroon sosiaalisesta jännittämisestä -verkkokurssi

Häiritseekö sosiaalinen ahdistuneisuus ja jännittäminen elämääsi? Kyseessä on hyvin yleinen, mutta vaiettu vaiva. Jännittämistä ja ahdistuneisuutta voi saada kuitenkin vähennetyksi. Siitä ei tarvitse kärsiä koko loppuelämäänsä.

Tutustu verkkokurssiimme, jonka avulla voit saada otteen tästäkin haasteesta ja vapautua siitä loppuelämäksesi.

LUE LISÄÄ VERKKOKURSSISTA TÄÄLTÄ

Ymmärrä yksinäisyyttä: Yksinäisyyden syyt ja niiltä suojautuminen -eKirja

Mistä yksinäisyys johtuu? Entä kuinka sitä voi vähentää? Syksyllä 2020 ilmestynyt sähköinen kirja selittää ymmärrettävästi sen, kuinka yksinäisyys muodostuu sekä tarjoaa käytännöllistä tietoa oman yksinäisyytensä vähentämiseksi.

TUTUSTU e-KIRJAAN TÄSTÄ

Livekurssit

Haluatko olla itsevarma? Haluatko elämäsi olevan helpompaa ja nautinnollisempaa? Koetko epävarmuuden vaikuttavan kielteisesti elämääsi? Jos näin on, ”Itsevarma Minä” –kurssi on sinua varten.

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ

Esiintymisvalmennus

Onko edessäsi julkista esiintymistä vaativa tilanne? Oletko ehkä lupautunut pitämään puheen ystävän häissä tai lapsesi valmistujaisissa, mutta tuleva tilanne jännittää kovasti?

Vai onko tilanteesi ehkä se, että joudut toistuvasti puhumaan esimerkiksi työpaikkasi palavereissä, mutta esiintyminen ei tunnu mukavalta?

Ei hätää. Esiintymisvalmennuksessamme tunnistamme syyt jännittämisen taustalta ja etsimme niihin ratkaisut pehmeästi ja inhimillisesti.

 LUE LISÄÄ TÄSTÄ.

"Vahva mies" -valmennus

”Vahva mies” on miehille suunnattu terapia/valmennuspalvelu oman elämänsä haasteiden hahmottamiseen ja ratkaisemiseen. Jokaisen elämässä on erilaisia osa-alueita, jotka ovat usein melko haastavia. Niitä ovat esimerkiksi ihmissuhteet, deittailu, seksuaalisuus, raha-asiat & työnhaku.

Näihin liittyvät haasteet ovat hyvin usein ratkaistavissa, mutta eivät niin helposti, etteikö niihin kannattaisi hakea apua. Keskustelevan valmennuksen avulla voit ratkaista haasteesi nopeammin ja kärsiä niistä vähemmän.

Työskentelymetodina toimivat kognitiivisesta käyttäytymisterapiasta sekä hyväksyntä- ja omistautumisterapiasta tutut metodit. Molemmat näistä perustuvat tieteeseen ja selkeään tutkimusnäyttöön.

LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ