Ymmärrä yksinäisyyttä

Yksinäisyyden syyt ja niiltä suojautuminen

Mistä yksinäisyys johtuu? Entä kuinka sitä voi vähentää?

Tämä sähköinen kirja selittää ymmärrettävästi sen, kuinka yksinäisyys muodostuu sekä tarjoaa käytännöllistä tietoa oman yksinäisyytensä vähentämiseksi.

Ymmärrä yksinäisyyttä LÄPINÄKYVÄ

Yksinäisyys on vakava tila, josta vapautuminen on äärimmäisen tärkeää

Yksinäisyys on erittäin yleinen ja vakava ilmiö. Sen lisäksi, että yksinäisyys tuntuu pahalta, altistaa se myös useille terveyteen ja mielenterveyteen liittyville ongelmille, kuten masennukselle, ahdistuneisuushäiriöille, uniongelmille sekä keskimääräistä korkeammalle kuolleisuudelle.

Pitkäkestoisen yksinäisyyden vaikutukset voivat olla syvästi valitettavia, minkä vuoksi niiden hoitamiseen on tärkeää kiinnittää huomiota.

Käytännöllistä tietoa yksinäisyydestä ja sen vähentämisestä

Nykyaikaisen tutkimustiedon lisäksi kirja sisältää paljon käytännön vinkkejä yksinäisyyden vähentämiseen. Kirjassa käsitellään muun muuassa sosiaalisen elämän rakentamiseen liittyviä käytännön haasteita sekä opetellaan tehokkaita tapoja haastavista sosiaalisista tilanteista selviämiseen.

Kirjasta löytyy myös kirjoittajan omia kokemuksia ajalta, jolloin hän kamppaili itse yksinäisyyden kanssa. Kirja sisältää havaintoja ajatusmalleista ja toimintatavoista, joista oli hyötyä yksinäisyyden parantamisessa.

Kolmen kahvikupin hinnalla saat vastauksen mm. seuraaviin kysymyksiin:

Tietoa kirjasta

Sivumäärä

Kirjassa on 90 sivua helposti ymmärrettävää ja käytännönläheistä tietoa yksinäisyyden syistä sekä niiltä suojautumisesta.

Sähköinen kirja kulkee mukanasi kaikkialle

Kirja on sähköinen pdf-tiedosto, jonka saat auki tietokoneella, älypuhelimella tai millä tahansa muulla lukulaitteella. Kopioi tiedosto kaikkialle minne vain haluat, niin pääset siihen käsiksi milloin tahansa.

Asiallinen hintalaatusuhde

Kolmen kahvikupin hinnalla saat käyttöösi suuren määrän tietoa, josta tulee olemaan hyötyä koko loppuelämäsi ajan.