Eroon jännittämisestä -verkkokurssi

Verkkokurssi sosiaalisen ahdistuksen vähentämiseen: kotoa käsin ja ilman paineita

100% Tyytyväisyystakuu

Kurssilla on 100% tyytyväisyystakuu viikon sisällä ostoksesta. Jos et ole tyytyväinen kurssiin, saat rahasi takaisin.

Kurssilaisten kokemuksia

Kurssin esittely

Eroon jännittämisestä –verkkokurssi on sosiaalisten pelkojen ja ahdistuneisuuden vähentämiseen tarkoitettu omahoito-ohjelma, joka on anonyymitutkittuun tietoon perustuvaomaan tahtiin suoritettava ja tekstipohjainen (ei videota).

1. Yli 4 kuukauden edestä materiaalia alle yhden terapiakäynnin hinnalla

Yksi käynti terapiassa maksaa Suomessa tavallisesti noin 85 euroa. Terapiassa käydään usein jopa vuosien ajan. Tästä tulee nopeasti hyvin kallista. Terapiassa käyminen kannattaa ja terapeutit tekevät todella tärkeää työtä, mutta korkeiden hintojen tai huonon saatavuuden vuoksi perinteinen terapia on monien ulottumattomissa.

Itsevarmuus –verkkokurssilla käydään samoja, kognitiiviseen käyttäytymisterapiaan sekä omistautumis- ja hyväksymisterapiaan perustuvia sisältöjä kuin perinteisessä kasvokkain tapahtuvassa terapiassa.

Koska kyseessä on automatisoitu verkkokurssi, et maksa terapeutin ajankäytöstä. Siten pääset läpikäymään samoja asioita yli neljän kuukauden edestä vain yhden perinteisen terapiakäynnin hinnalla.

2. Tehokas ja valmis harjoitusohjelma:

Tehokkaita tehtäviä, hyödyllistä teoriaa ja paljon oikean elämän kokemuksia

Itsevarmuus –verkkokurssi on rakennettu valmiiksi muotoon, jossa se toimii tehokkaana harjoitusohjelmana. Se kuljettaa helpoista aiheista kohti vaativampia sisältöjä rauhassa ja ajan kanssa. Voit myös vapaasti ohittaa liian hankalilta tuntuvia sisältöjä tai käydä sisältöjä läpi haluamassasi järjestyksessä.

Kurssilla on paljon erilaista sisältöä. On teoriaa, jolla kehität itsetuntemustasi sekä ymmärrystä sosiaalisista tilanteista. On tarinoita oikeasta elämästä useiden eri ihmisten kertomana. Tarinoiden kautta pääset näkemään, kuinka muut ovat pärjänneet oman jännittämisensä kanssa. On käytännön harjoituksia, joiden avulla opit toimimaan sosiaalisissa tilanteissa. Harjoitukset on suunniteltu niin, että niistä löytyy sopivat versiot harjoittelun eri vaiheissa oleville henkilöille.

3. Aloita milloin vain: sisältö aina käytettävissäsi

Voit aloittaa kurssin milloin tahansa. Eteneminen tapahtuu täysin omaan tahtiisi ja sisältö on käytettävissäsi ostohetkestä hamaan tulevaisuuteen asti. Voit palata sisältöjen pariin halutessasi kuukausien ja vuosienkin kuluttua.

4. Sähköpostituki ja mahdollisuus toivoa uusia sisältöjä

Voit tarvittaessa pyytää kurssilla tekemiesi tehtävien arviointia tai asiantuntijan mielipidettä yksilölliseen tilanteeseesi.

Käyttäjiemme toiveet ovat meille tärkeitä ja päivitämme kurssiamme niiden pohjalta. Jos toivot jonkin tietyn aiheen käsittelyä syvemmin kuin olemassaolevat kurssisisällöt mahdollistavat, ole rohkeasti yhteydessä meihin. Tuotamme uusia sisältöjä käyttäjien toiveiden mukaan.

100% Tyytyväisyystakuu

Kurssilla on 100% tyytyväisyystakuu viikon sisällä ostoksesta. Jos et ole tyytyväinen kurssiin, saat rahasi takaisin.

Lisää kurssilaisten kokemuksia

Bonus-materiaalit

Kurssilla on myös 3 sähköistä bonus-sisältöä, joiden aiheet täydentävät kurssin muita sisältöjä:

  • Eroon ujoudesta -kirja (347 sivua, Arvo 29,90 €)
  • 10 keinoa jännittämisen vähentämiseen (33 sivua, Arvo 9,90 €)
  • Onnistu small-talkissa: 9 vinkkiä helppoon ja mukavaan jutusteluun (26 sivua, Arvo 9,90 €)